Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Burçlar ihanete uğradığında nasıl tepki verir? ( Terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık)

Burçlar, kişilerin karakteristik özellikleri hakkında genel bir bilgi verir. Gelin ihanete uğrayan burçların tepkileri ne olur bakalım:

Burçlar kişilerin karakteristik özellikleri hakkında genel bir bilgi vermektedir. ‘’ Burçlara inanmam’’ diyen kişilerin bile bu özellikleri okuduklarında kendilerini görebilecekleri bu araştırmada burçların aldatıldıklarında ihaneti nasıl karşıladıklarına bir bakalım.

terazi burçları.jpg

Terazi burcu ve yükseleni terazi olanlar

Terazilerin dilinde aldatma ve ihanet gibi kelimeler yoktur. Asla aldatmazlar, yüksek ve evrensel bir adalet duygusu ile yaratılan bu burç insanları eğer aldatacaklarını düşünüyorlarsa hemen ilişkiyi bitirir ve karşısındakine ihanet etmemek için önlem alırlar. Aldatılan teraziler enteresan bir olgunlukla bu durumu hiç ciddiye almayarak ilişkiyi anında bitirir ve hayatlarına kaldıkları yerden devam ederler.

akrep-burcu.jpg

Akrep burcu ve yükseleni akrep olanlar

Akrep burçları aldatır! Her şartta ve koşulda sebepsizce aldatırlar. Bu burç insanından aldattığında mantıklı bir açıklama beklemek oldukça yersizdir. Canı sıkıldığı için bile aldatma potansiyeline sahiplerdir. Aldatıldıklarında öfkeleri kulaklarından çıkar, çılgına döner ve asla hazmedemezler. Karşı tarafın tüm özelini, kirli çamaşırını eşe dosta hatta yoldan geçene anlatırlar.

yay-burcu.jpg

Yay burcu ve yükseleni yay olanlar

Yay burçları genelde uzun ilişki insanlarıdır. Kolay kolay aldatmaz ve ihanet eğilimi olmaz. Ancak hareketli ve neşeli yaylar bu eğilime rutin bir ilişki olduğunda girebilirler. Aldatılan yaylar karşı tarafa çok kırıldığını belli eder ve af dilendiği dakika affeder. Hatta bunun altında bir neden arayanlar olsa da yoktur. Yufka yüreklidir ve yalnızca affetmiştir.

oğlak burcu.jpg

Oğlak burcu ve yükseleni oğlak olanlar

Oğlaklar burçları tam bir iş koliktir. Böyle olan oğlakların kendilerine bile ayıracak vakitleri olmadığı için yasak aşk üçgenine girmeleri pek mümkün olmayan bir durumdur. İş hayatında istedikleri başarıyı yakalayamayan oğlaklar, aldatır ve bunu ezilen egolarını tatmin etmek için yapar. Aldatılan oğlaklar ise a normal bir şekilde bu durumdan haz duyar ve bir rekabet ortamı olduğunu düşünerek hırs yaparlar.

kova burcu.jpg

Kova burcu ve yükseleni kova olanlar

Kova burçları aldatıyorsa muhtemelen partnerinden ilgi göremiyor ve aldattığından şüpheleniyordur. Bu durum kovaya; o aldatıyorsa ben de aldatırım düşüncesini verecektir. Aldatılan kovalar, kırıldıklarını belli etmez ve hemen ilişkiyi bitirirler. Ortadan kaybolurlar.

balık-burcu-.jpg

Balık burcu ve yükseleni balık olanlar

Balık burçları kolay kolay aldatmazlar. Eğer soğuk bir ilişki yaşıyorlarsa ve karşılarına akıllarını çelecek hoş biri çıkarsa aldatırlar. Aldatılan balık burçları, dünyanın sonu gelmiş gibi yıkılırlar. Aslında onlar için dünyanın sonu tam da budur.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler