Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Burçlar ihanete uğradığında nasıl tepki verir? ( Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak)

Burçlar, kişilerin karakteristik özellikleri hakkında genel bir bilgi verir. Gelin ihanete uğrayan burçların tepkileri ne olur bakalım:

Burçlar kişilerin karakteristik özellikleri hakkında genel bir bilgi vermektedir. ‘’Burçlara inanmam’’ diyen kişilerin bile bu özellikleri okuduklarında kendilerini görecekleri bu araştırmada burçların aldatıldıklarında ihaneti nasıl karşıladıklarına bakalım.

aldatılan koçlar.jpg

Koç burcu ve yükseleni koç olanlar

Koç burcu aslında başlı başına sadakat burçlarından biridir. Karşı tarafa çapkın izlenimi veren fakat kolay kolay aldatma verilerinde yer almayan koçlar aldatıldıklarında hayata küsebilirler. Bunu bir savaş mağlubiyeti, yenilgi gibi gören koçlar her ne kadar severse sevsinler kin tutar ve intikam almak isterler.

aldatılan boğa burçları.jpg

Boğa burçları ve yükseleni boğa olanlar

Boğa burçları, genellikle aldatmaya meyilli olan tatminsiz burçlar arasında yer alırlar. Ancak ihanete uğrayan birç boğa burcu duygusal anlamda büyük bir yıkıma uğrasada aynı şekilde karşılık verir. Duygusal çöküntüsünü ve uzun süre toparlanamamasını dışa yansıtmamaya çalışan boğalar dışarıya mutluyum sinyalini vermeyi de ihmal etmezler.

aldatılan ikizler burcu.jpg

İkizler burcu ve yükseleni ikizler olanlar

İkizler burcu genellikle sadık ve aldatmaya meyilli olmayan burçlardır. Ancak ilişkileri duygusal anlamda bitmişse aldatırlar ve karşılarındaki kişi bundan haberdar olmaz, asla belli etmezler. Ancak aldatıldıklarında kıyameti kopartırlar. İhanet karşısında asla sakin kalamayan ikizler kırılmadık bir şey bırakmazlar.

aldatılan yengeç burçları.jpg

Yengeç burçları ve yükseleni yengeç olanlar

Yengeç burçları, ilişkide oldukça naif ve hassas kişiliklerdir. Aldatmak doğalarına pek uymasada eğer böyle bir şeye karar verirlerse bir ileri iki geri hareket ederler. Yani onların aldatması yıllar sürer. Aldatılan yengeçler ise enkaza dönerler. Yıllar boyunca bu üzüntüyü hayatlarının hep bir köşesinde tutarlar ve kolay kolay toparlanamazlar.

aslan-burcu.jpg

Aslan burçları ve yükseleni aslan olanlar

Aslan burçları sadıktır. Sırf yakalandığında imajını sarsmamak için aldatmaya cesaret edemezler. Aldatıldıklarında ise büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak muhtemelen o ortamdan uzaklaşırlar. Bu durumu atlattıklarında ise yeni başladıkları ilişkide büyük bir paranoyak olarak hayatlarına devam ederler.

başak burçları.jpg

Başak burçları ve yükseleni başak olanlar

Başak burçları eşsiz bir aşk yaşıyor olabilir ancak, hiç beklenmedik bir anda aldatabilir. Bunun sebebi ise mutlaka partnerinin başağın gururunu incitecek bir şeyler yaptığıdır. Farkında olarak veya olmayarak başağı aşağılamış olabilirsiniz. Aldatılan başaklar ise yollarına devam etmek için karşısındakini hayatından kovarlar ve mutlaka bir gün intikam alırlar.Altatılan başak üzülmeyi gururuna yediremez.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler