Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Başlıca Siding Malzemeleri

Sizlere bu yazımızda ustamgeliyor bina mantolama malzemeleri hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunacağız.

Bina Mantolama Malzemeleri

Siding İngilizce bir kelime olum kaplama anlamına gelmektedir. dolayısıyla konumuzla alakalı olarak mantolama kelimesi de kullanılabilmektedir. Binaların dış cephelerinin mantolama işlemleri yapılırken kullanılan malzemeler birbirinden farklıdır. Tercih edilecek bu malzemeler bölgenin iklim yapısı ile de uyumu olmalıdır.

Bu kapsamda sizlere ilk olarak vinil kaplama malzemelerini anlatacağız. Vinil malzeme sert bir pvc kaplama malzemesidir. Mantolama uygulamalarında tercih edilen bu malzeme oldukça sağlamdır. Yangın başta olmak üzere diğer tüm doğa olaylarında bir hayli dayanıklı olduğu ortaya çıkmaktadır. Aynı zamanda ısı yalıtımı alanında da bir hayli önemli avantajlar sağlamaktadır. Ayrıca son derece hafif olması montelenmesini de bir hayli kolaylaştırmaktadır.

İkinci olarak kompozit kaplamaya değinelim. Bu bir tür ahşap kaplamadır. Vinil kaplamanın sağlamış olduğu avantajları sağlamaktadır. Bunun yanı sıra estetik görünümü ise bir hayli iyidir. Bu da biraz daha pahalı olmasına neden olmaktadır.

"dis-cephe-kaplama-3.jpg"

Avantajları

Bu kaplamalar yukarıda saymış olduğumuz avantajları fazlasıyla sunmaktadır. Bu kapsamda en büyük artıları dış cephe mantolama yapılan dairelerde çok ciddi oranlarda ısı yalıtımı sağlamasıdır. Bu da faturalarınızın bir hayli az gelmesine yardımcı olacaktır. Bunlarla birlikte çevre dostu olması da son derece önemli bir özelliktir.

Bir diğer avantaj ise uzun ömürlü olmalarıdır. Bu sayede bir defaya mahsus olarak yaptıracağınız dış cephe kaplamaları 50 yıl boyunca sizleri yarı yolda bırakmayacaktır. Böylelikle sizler de büyük bir dert ile bir daha uğraşmayacaksınız.

Yalıtım Yaptırma

Yalıtım yaptırmak isteyenler için alternatifler bir hayli fazladır. Bu kapsamda en iyi firmalar ile anlaşmak istiyorsanız o halde sizler için en doğru site ustamgeliyor olacaktır. sitemizde yer alan yalıtım firmaları sayesinde en kaliteli malzemeleri tedarik edebilecek ve bu sayede de oldukça uzun ömürlü bina kaplamalarına sahip olabileceksiniz. Bunun yanı sıra maliyet olarak da en uygun fiyatlara yaptırabilmeniz mümkündür. Öyle ki bu kaplamalar ile iki kış geçirmeniz halinde ödediğiniz tüm faturaları telafi edebilmeniz de mümkün olacaktır.

Dış cephe kaplama ve siding işleri için ihtiyacın olan en iyi ustalar Ustamgeliyor.com'da. 
HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler