Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Banyo tadilatı ve dekorasyonu yaparken dikkat etmeniz gerekenler

Banyo içerisinde çeşitli tadilat ve banyo
dekorasyonu
yapılması ve akla ilk gelenin klozet, banyo dolabı, küvet, duş
teknesi, duşa kabin, banyo ve su tesisatı gibi birçok işlemler gelir akla.
Fakat banyo yenileme işlemine başladığınız zaman anlayacağınız şey şudur
ki yapılacak işlemlerin bütünü bunlardan ibaret olmayacak.

Bu tarz daha birçok ince ayrıntı ve hesapta olmayan durumlar
ile karşılaşacaksınız. Banyo tadilatı işi için birçok nedeniniz
olabilir. Arızalı bir su veya gider tesisatı gibi. Yahut hiçbir arızanız
olmayabilir ve tek istediğiniz baştan aşağı bir banyo dekorasyonu da
olabilir. Fazla yenileme işine girdiğiniz zamana göze almanız gereken ve bir
takım uğraşmanız gereken bir işlemdir.

Tercih etmeniz gereken ve banyonuzun dekorasyonu için birbirine uyumlu ve banyonuzu ferah gösterecek olan seramikler, yer ve duvar yüzeyi ayrı olarak ve aynı zaman da klozet, duşa kabin, banyo dolabı gibi dava birçok ürünün tercihi en baştan yapılmalıdır.

Bu işleme başlamak için ilk seramik ve fayanslar kırım işlemlerinden hemen sonra ilk olarak su tesisatı yenilenecek olan banyo tadilatına göre yeniden ihtiyaç duyulan alanlara göre döşenmektedir. Aynı zamanda da atık su tesisatı da gözden geçirilmektedir.

Yeni seramikler ve fayanslar henüz yapılmadan sıhhi tesisat yenilenmediği takdirde banyonuzdan alta dairelere su basma olasılığı oldukça büyüktür ve riskli bir durumdur. Ortaya bu tarz bir durum çıktığında ise tüm yapıp bitirmiş olduğunuz banyo tadilatını başa sararak sil baştan kırılmalar dökülmeler yaşanması oldukça büyük bir ihtimaldir.

Bu durum ise hem bütçenizi hem de moralinizi oldukça fazla bozacaktır.  Bundan dolayı banyo tadilatı yaptırmaya karar verdiğinizde mutlaka su tesisatı konusunda uzman bir usta ve hatta uzaman bir ekiple çalışmayı ihmal etmemelisiniz.

Banyonuza su tesisatı konusunda kontrol ve düzeltmeler yaparken mutlaka elektrik tesisatı ile de ilgilenilmeli ve mutlaka kontroller ve tadilatlar yapılmalıdır. Banyo nemli bir alandır ve hiçbir zaman bu alanda açık elektrik kablosu yahut herhangi bir elektrik kaçağı bulunmamalıdır.Tüm tadilat işlemleri halledildikten sonra banyo dolabı seçilmelidir.
Marangoz
Mobilya Boyama ve Cila
Mobilya Montajı ve Tamiratı
Özel Mobilya Yapımı
Raf ve Dolap Sistemleri
İşyeri ve Ofis Mobilyası
İç Mimar

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler