Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Bakımsız bahçeler için bahçe dekorasyonu önerileri

Var olan bahçenizi temizleyerek ve dekore ederek harika bir alan oluşturmaya hazır mısınız?

Bahçeler, metropol ve kalabalık alanlardan doğaya kaçış alanlarınız olabilir. Yoğun bir çalışma temposu, annelik sorumluluğu, yoğun iş hayatı, hayatın koşuşturması gibi birçok engel bizi doğadan ve kendimizle kalabilmekten alıkoyan unsurlardır.

bitki bakımı ustamgeliyor.jpg

Kendinize zaman ayıramadığınız ve doğaya, yeşilliğe hasret kaldığınız anlarda bahçenizi dekore ederek harika vakitler geçirebileceğiniz bir alan oluşturabilirsiniz. Bakımsız bir bahçe hem sizin hem de konuklarınızın oturarak vakit geçiremeyeceği, kullanılmayan bir alan olarak kalacaktır.

bahçe işleri ustamgeliyor.jpg

Var olan bahçenizi temizleyerek ve dekore ederek harika bir alan oluşturmaya hazır mısınız? İlk yapmanız gereken; temizlediğiniz bahçenize, mevsimine uygun bahçe süslemesi yani çiçekler ekmek olacaktır.

bahçıvan ustamgeliyor.jpg

Renksiz bir bahçe çok da iç açıcı olmamakla birlikte size, doğayla iç içe olma hissini yaşatmayacaktır. Rengarenk çiçeklerle bahçe süslemesi yapıldıktan sonra bahçedeki ağaçlara, gece ışık vermesi ve dekoratif görüntüsünden dolayı renkli fenerler takın.

çim biçme ustamgeliyor.jpg

Yalnızca bahçede oturarak doğayı yaşayamam, ekip biçmeliyim de diyorsanız bahçenizde uygun gördüğünüz bir köşeye hobi alanınızı oluşturarak küçük bir bostan yapabilirsiniz. Bostanınızda ekimi ve bakımı kolay olan sebzeler ekerek hayatın yorucu koşturmasından çıkarak bahçenizde stres atabilirsiniz. Bilimsel olarak da kanıtlanan toprağın vücuttaki kötü enerji ve elektriği atması, bahçenizde vakit geçirirken çıplak ayakla toprağa basmanız için geçerli bir nedendir.

bahçe dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Bahçe dekorasyonu konusunda en önemli kısımsa oturma alanınızdır. Bahçenizde rahat vakit geçirebilmek için oturma alanınızın rahat, konforlu ve aynı zamanda yağmura, kara, güneşe karşı da dayanıklı olması gerekir. Özel olarak yapılan veyahut kişiye özel tasarlanan bahçe takımları, dışarı hava koşullarına uygun malzemelerle üretilerek bir sorun yaşamamanızı sağlar.

bahçe ustaları ustamgeliyor.jpg

Bahçe, masa, sandalye veya çardak seçimi yaptıktan sonra bahçe aksesuarları için harika ürünler satan mağazalardan, zevkinize ve bahçe dekorasyonu konseptinize uygun mobilyalarla konforlu oturma alanları oluşturabilirsiniz.

bahçe aletleri ustamgeliyor.jpg

Renkli veya istediğiniz tek renk çardaklarla bahçenizin etrafını ya da bostanınızın etrafını çevirerek hem eğlenceli hem de modern bir bahçe dekore ederek ister yalnız ister aile ve konuklarınızla bahçenizin tadını çıkartabilirsiniz.

Bahçe ve Peyzaj İşlerine dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler