Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

BAHÇE MOBİLYASI İÇİN ÖNERİLER

Yaz ile birlikte bahçe sezonunu açmış bulunuyoruz. Havuz başı keyifleri, mangal partileri, çardakta akşam sefaları ve maaile kahvaltılar. Yaz sezonunu pek çoğumuz için vazgeçilmez kılan, tatillerden ziyade bahçelerdeki bu şenlik olsa gerek ! Peki bahçeniz yaz için hazır mı? 

Bahçe mobilyası seçerken yaptığımız en büyük yanlışlardan biri alelade bir mobilya seçmek olacaktır. Yaz aylarında vaktimizin çoğunu  geçireceğimiz bahçelerimizi en güzel, uygun ve şık şekilde tasarlamalıyız. Bu şekilde hem gözümüz doymuş olacak hemde çok daha keyifli ve huzurlu bir alan elde etmiş olacağız.

Herkesin hayalinde tasarladığı bahçe mobilyası  birbirinden farklıdır elbetteki ..

Bahçe mobilyası seçerken, dayanıklı ve uzun ömürlü bir bahçe mobilyası seçtiğinizden emin olmalısınız. Zaman aşımında deformasyona uğramaması ve fonksiyonel özelliklerini kaybetmemesi için ham maddesinin kaliteli olmasına özen göstermeliyiz.

  • Alüminyum bahçe mobilyası hafif olması ve kolay temizlenebilirliği ile dikkatleri üstüne çekiyor.
  • Teak bahçe mobilyası, teak ağacı uzun süre mevsim koşullarına dayanması ile bahçe mobilyası olarak tercih edilmekte.
  • Doğal rattan bahçe mobilyası, bu ürünleri güneş ışığı ve yağmurdan korumak akıllıca olacaktır.
  • Paslanmaz çelik bahçe mobilyası, bu ürün diğer ürünlere göre daha ağır fakat daha uzun ömürlüdür.
  • Plastik enjeksiyon bahçe mobilyaları da dış mekan kullanımı için uygundur.

Elbette salıncaksız bir bahçe düşünülemez. Bahçe mobilyası seçerken özellikle çoğu bayan bahçe mobilyasının yanında birde salıncak olsun ister. Bunun dışında çeşitli aksesuarlar,objeler ve süslemelerle hayalinizdeki bahçeyi kendiniz tasarlayabilirsiniz. Bir başka konu ise minder seçimi olacaktır.

Sürekli güneşe ve yağmura maruz kaldığı için dış mekan minderleri daha hızlı deforme olmaktadır. Bu sebeple dış mekan da kullanacağınız minderin kumaşı büyük ehemmiyet taşır. 

Dış mekan minderlerinde güneşte solma veya yağmurda suyu emme gibi sorunlar oluşmaktadır. Buda hem görünümü bozmakta hemde su emen minder zamanla koku yapmaktadır.Dış mekan minderlerinde kullanılan kumaşlarda güneşe karşı dayanıklılık ve suyu emmeme özellikleri bulunmalıdır.

Size en uygun olan dış mekan dekorasyonu mutlaka bir uzmandan destek almalısınız. Bu öneriler doğrultusunda kendinize en uygun bahçe mobilyasını seçebilir, bahçenizi en keyifli haliyle değerlendirebilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler